Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. GDPR

GDPR - Informace o zpracování osobních údajů

Společnost ANTREG, a. s. se sídlem Tovární 810/8d, Vyškov-Předměstí, 682 01 Vyškov, IČ 253 06 821, zapsaná u Krajského soudu v Brně, oddíl B, vložka 2052 zpracovává ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 (GDPR) následující osobní údaje.

V případě Vaší objednávky nebo ostatní emailové komunikace:

 

    Jméno a příjmení

    Název společnosti

    Adresa

    Telefonní číslo

    Emailová adresa

    Dotaz

Tyto osobní údaje je nutné zpracovat za účelem zaslání odpovědi na Vámi položený dotaz a pro účely komunikace.

Společnost ANTREG, a. s. prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží a dále zpracovatelé, kterými mohou být:

 

    Poskytovatel informačního systému LSS Klient, WAM S/3;

    Poskytovatel software pro zasílání elektronické pošty MS Outlook

 

Vezměte prosím na vědomí, že podle platných právních předpisů máte právo požadovat po nás:

 

    informaci, jaké Vaše osobní údaje zpracováváme,

    vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,

    výpis k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,

    výmaz těchto osobních údajů – společnost ANTREG, a. s. výmaz provede, pokud není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy společnosti, výmaz však může způsobit ukončení jednání o smlouvě či zrušení uživatelského účtu.

© 2019 ANTREG, a.s. Tovární 810/8d, 682 01 Vyškov, IČ: 25306821, DIČ: CZ25306821

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz